en

En plats att växa på.

Ta dig an nya utmaningar, lär dig tillsammans med kollegor och kunder och bli riktigt skicklig i din yrkesroll. På Inhouse Tech jobbar vi med en spännande variation i våra uppdrag och nöjer oss aldrig med det vi redan kan.

Lediga tjänster

Inhouse Tech söker projektledare

Mer om tjänsten här

Spontanansökan

Vi välkomnar alltid spontana ansökningar. Hör av dig till ansokan@inhousetech.se och berätta lite mer om dig själv.

Våra värderingar

01.

Gemenskap, omtanke och respekt

Vår företagskultur präglas av en stark gemenskap där alla är inkluderade. Inhouse Tech ska vara en trygg och stabil arbetsplats där vi visar varandra respekt och omtanke. Då får alla utrymme att utvecklas, vi klarar av större utmaningar tillsammans – och det blir roligt att gå till jobbet.

02.

Ansvar och helhetsperspektiv

Hos oss får alla chansen att bli riktigt bra på sitt yrke. Du får ta stort ansvar inom din roll men blir inte lämnad ensam med din uppgift. Vi arbetar i mindre team där kollegor med olika erfarenheter kan lära av varandra, få helhetsperspektiv på projekten och hitta nya smarta sätt att lösa problem.

03.

Gott ledarskap

Vägen till utveckling går genom att möta nya utmaningar, lära sig av sina misstag, våga fråga och kunna ta in ny kunskap. Det kräver ett stöttande ledarskap och ett bra samarbetsklimat med öppen och tydlig kommunikation. Och genom att hjälpa våra yngre talanger att utveckla sin ledarskapsförmåga rustar vi oss för framtiden.

Vi på inhouse tech

Träffa några av oss som jobbar här.

Vägen till utveckling går genom att möta nya utmaningar, lära sig av sina misstag, våga fråga och kunna ta in ny kunskap.