Välkomna Hassan, Celine och Emil!

Inhouse Tech fortsätter att växa och vi hälsar tre nya medarbetare välkomna till teamet!

Hassan Wehbe börjar på vår Husavdelning som CAD/BIM projektör. Hassan har läst till Byggprojektör på Kungsbacka yrkeshögskola. Efter skolan har han arbetat 7 år som projektör, handläggare och samordnare med bland annat sjukhus, bostäder, fabriker och arenor.

Celine Hagman börjar på vår Projektavdelning och har precis avslutat sina studier. Hon har läst en kandidat inom arkitektur vid Luleås Tekniska Universitet samt en master inom projektledning och organisation på Chalmers. Celines roll här på Inhouse kommer vara biträdande projektledare och hon kommer bland annat jobba med projekten Varner i Vänersborg och Påvelundsskolan.

Emil Nilsson börjar på vår Bro & Anläggningsavdelning där han kommer att arbeta som brokonstruktör. Under studietiden arbetade han deltid på Atkins där han projekterade förslagshandlingar, bygghandlingar och relationshandlingar för broar och stödmurar. Emil har läst byggteknik med arkitektur i Helsingborg och sedan tagit en master i Lund på Väg och vattenbyggnadslinjen med specialisering inom konstruktion.

Varmt välkomna!