Fredrik Thunström blir ny VD på Inhouse Tech

Den 20 april tillträder Fredrik Thunström som ny VD på Inhouse Tech Göteborg AB. Han tar över efter Anders Sundberg, som varit bolagets VD sedan 2016.

Inhouse Tech Göteborg AB bildades 2003 och består idag av 55 rådgivande konsulter som projekterar, konstruerar och projektleder infrastruktur-, industri- och husprojekt. Inhouse Tech levererar gedigna lösningar som gör det möjligt för våra kunder att våga satsa och möta högt ställda krav.

Anders Sundberg, avgående VD och en av bolagets grundare, har under många år utvecklat bolagets affärsområden och position på marknaden.

Jag är stolt över att tillsammans med alla duktiga medarbetare varit med om att utveckla Inhouse Tech till ett ledande bolag med hög kompetens som är ”bra på riktigt”! Det känns nu naturligt att lämna över till Fredrik som med sin starka drivkraft och sitt goda ledarskap kommer att fortsätta utveckla bolaget mot framtiden, säger Anders Sundberg.

Fredrik Thunström, tillträdande VD och en av grundarna av bolaget, har lång erfarenhet av såväl större som mindre bygg- och anläggningsprojekt efter sina tjugofem år i branschen. Fredrik har sedan 2016 varit vice VD och chef över bolagets största affärsområde.

Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Anders skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Fredrik Thunström.

Vid frågor kontakta Fredrik Thunström, 0706-59 68 39, eller Anders Sundberg, 0704-38 63 23.