Intervju med Sofia

Varför valde du att jobba med projektledning?

Projektledning handlar mycket om god struktur, ordning och reda, vilket jag gillar att ha i mitt arbete. Sedan gillar jag utmaningen i att driva ett projekt mot uppsatta mål vad gäller tid, kostnad och innehåll.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu håller jag på att avsluta järnvägsprojektet ”Göteborg C byte av signalställverk” som jag har arbetat med de senaste sex åren. Utöver det jobbar jag med nyproduktion av lägenheter i Kvillebäcken.

Vad är det roligaste med ditt arbete?

Det roligaste är att det är så varierande, ingen dag är den andra lik. Återkommande arbetsuppgifter varvas alltid med projektspecifika utmaningar som måste lösas. Det är även kul att komma ut och träffa kunder istället för att sitta framför datorn hela dagarna.

Vad är det som får dig att gå till jobbet måndag morgon?

Jag trivs med mina arbetsuppgifter och har härliga kollegor. Så länge jag har de två grundförutsättningarna har jag heller inga problem att stiga upp för en dag på jobbet.

Vad är du stolt över på ditt jobb?

Företagskulturen! På Inhouse Tech är vi serviceinriktade och sätter alltid kunden och deras önskemål främst. Alla medarbetare vill prestera bra resultat och ser ett mervärde i att leverera arbeten i tid och med god kvalitet. Det är en mentalitet att vara stolt över.

_MG_0232
Namn: Sofia Öhman
Född: 1984
Arbetsuppgifter: Projektledare
Utbildning: Civilingenjör i Industriell ekonomi, Chalmers