Vi söker en byggkonstruktör - Anläggning

Vi är projektledare och konstruktörer. Inhouse Tech levererar gedigna lösningar som gör det möjligt för våra kunder att våga satsa och möta allt högre ställda krav. Vi är idag 55 experter som projekterar, konstruerar och projektleder stora infrastruktur-, industri- och husprojekt. Du hittar oss i nyrenoverade lokaler på Magasinsgatan mitt i centrala Göteborg. 

Projekterande byggkonstruktörer till vår grupp med Anläggningskonstruktörer.

Inhouse Techs anläggningskonstruktörer projekterar och konstruerar industrianläggningar, vattenanläggningar och andra typer av tunga betongkonstruktioner. Till gruppen söker vi nu en CAD-/BIM-projektör.

Som CAD/BIM-projektör blir du en viktig del av våra uppdragsteam där vi tillsammans utformar byggtekniska lösningar för våra kunder som är både byggherrar och byggentreprenörer. Arbetsuppgifterna innefattar modellering samt framtagande av ritningar och andra tekniska handlingar. Rollen kan även innebära ett modellansvar där du håller ihop vår CAD-modell och samordnar dess innehåll och ansvarar för dess riktighet mot uppställda projektkrav. 3D-projektering i Revit är vårt förstahandsval när det kommer till projekteringsverktyg och vi tror att framtiden innebär allt mer parameterstyrning och programmering av våra CAD-modeller.

Har du den här bakgrunden?

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av arbete med CAD/BIM inom byggkonstruktion, alternativt är du helt ny från skolbänken. Du har högskoleutbildning eller annan likvärdig kompetens.

Erfarenhet från arbete med Revit och AutoCad samt programmering av CAD-modeller är meriterande. Likaså erfarenhet av arbete med Rhino/Grasshopper, Dynamo eller andra plug-ins till Revit.

Är det här du? 

Vi ställer höga krav på oss själva gällande vår kvalitet och att leverera våra projekt i tid. Du som söker denna tjänst är en engagerad och noggrann person. Du är nyfiken, och motiveras av att ständigt utveckla dig själv och att tillsammans med andra utvecklas som grupp. Vidare är du strukturerad och van att arbeta mot uppsatta mål. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Du kommer till ett företag med engagerade medarbetare som hjälps åt att leverera det vi lovar till våra kunder och vi har en fin gemenskap där vi gör mycket kul tillsammans även utanför arbetstid. Vår företagskultur präglas av respekt och omtanke och vi arbetar för en jämlik arbetsplats.

Vill du vara en del av oss?

Skicka in din ansökan till ansokan@inhousetech.se eller kontakta oss för en lunch där vi kan berätta mer om Inhouse Tech. Hör gärna av dig till Max Fredriksson, 073-922 08 41.