Vi söker Affärschef till Bro & Anläggning

Vi söker dig som är uppdragsledare idag och önskar ta nästa steg och leda ett eget team! Som Affärschef är du delaktig i flera spännande uppdrag och blir del av ett företag med en fin gemenskap med engagerade medarbetare som hjälps åt att alltid leverera det de lovar till kunderna.

Inom affärsområdet Bro & Anläggning arbetar konstruktörer med projektering, konstruktion och granskning av broar, tunnlar, industrifundament och andra tunga betongkonstruktioner. Vi är även flitigt anlitade som tekniska experter i bro- och tunnelfrågor samt byggnation av vattenverk, dammkonstruktioner och bassänger av olika slag. Affärsområdet leds av två Affärschefer och vi söker nu dig som vill leda Anläggnings-teamet på sex personer i Göteborg.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll med stora möjligheter där du får stort utrymme att i samarbete med din chefskollega, forma verksamheten för att uppnå bästa resultat. Du löser våra kunders behov genom att tillsätta team med rätt kompetens och är också själv operativ i uppdrag. 

Du skapar förutsättningar för att utveckla bolagets kompetens och bredda kunderbjudandet för befintliga och nya kunder inom bygg- och anläggningssektorn.

Vi tror att du kommer från konsultsidan eller entreprenadbranschen och har jobbat som konstruktör. Du är en självständig och driven uppdragsledare eller projektledare och önskar ta nästa steg och leda ett eget team. Du är van vid att bygga relationer, göra affärer, hantera upphandlingar och avtal med uppföljning av ekonomi och nyckeltal. Du har högskoleutbildning eller annan likvärdig kompetens.

Som person är du lyhörd och hjälpsam och har ett stort intresse för att bygga kundrelationer och göra affärer! Du är intresserad av att leda och utveckla människor och är prestigelös och jordnära som person.

Som Affärschef är du delaktig i flera spännande anläggningsprojekt. Du kommer till ett företag med engagerade medarbetare som hjälps åt att alltid leverera det de lovar till kunderna. Inhouse Tech har en fin gemenskap och gör mycket kul tillsammans även utanför arbetstid. Företagskulturen präglas av respekt, omtanke och samarbete.

Vi ser fram emot att höra av dig! Välkommen med din ansökan via maquire.se senast den 8 maj. Om du har frågor, kontakta Maria Hörnestam på Maquire 076-338 76 46.