Vi söker affärschef

Affärsområde Projekt består idag av ca 20 medarbetare som arbetar med projekt-, projekterings- och byggledning till projekt inom bygg och fastighet samt infrastruktur. Vi arbetar, framförallt med stora projekt, åt beställare inom både privat och offentlig sektor. Bland våra beställare kan nämnas Västfastigheter, Göteborgs Stad, Platzer Fastigheter, HSB och Volvo.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll med stora möjligheter där du får stort utrymme att forma verksamheten i samarbete med din chefskollega för att uppnå bästa resultat. 
Du löser våra kunders behov genom att tillsätta team med rätt kompetens och du är själv operativ i uppdrag. 

Du skapar förutsättningar för att utveckla vår kompetens och bredda vårt kunderbjudande till befintliga och nya kunder inom bygg och fastighetssektorn. I din organisation kommer du att ha ca 10 medarbetare och du rapporterar till VD.

Din profil

Idag är du kanske redan chef eller en självständig och driven uppdragsledare/projektledare gärna med några års erfarenhet av att leda andra. Du är väl förtrogen med projektledning och har förmodligen redan kundkontakter. Du har högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig.

För oss är det viktigt att du är lyhörd och hjälpsam och har ett stort intresse för kundrelationer och vår affär!

Vi erbjuder

  • Delaktighet i flera av Västsveriges mest spännande bygg- och fastighetsprojekt.

  • Engagerade medarbetare som hjälps åt att alltid leverera det vi lovar till våra kunder.

  • Fin gemenskap där vi gör mycket kul tillsammans även utanför arbetstid.

  • En företagskultur som präglas av respekt och omtanke och som arbetar för en jämlik arbetsplats.

Välkommen med din ansökan till ansokan@inhousetech.se och/eller slå en signal till vår VD, Anders Sundberg 0704-38 63 23 som gärna berättar mer.