Inhouse Tech söker erfaren byggkonstruktör till vår grupp med Huskonstruktörer

Inhouse Tech's huskonstruktörer utformar och projekterar bostäder, skolor, kommersiella-, och offentliga byggnader - allt från små ombyggnader till stora och komplexa projekt. Gruppen är en del av totalt 35 konstruktörer på Inhouse Tech Göteborg och vi vill bli ännu fler.

Som en del av vår utveckling söker vi nu erfaren byggkonstruktör som kan medverka till att utveckla gruppen och våra affärer. Gruppen har idag en stor bredd och hög teknisk kompetens. Vi ställer höga krav på oss själva gällande vår kvalitet och att leverera våra projekt i tid. Vi jobbar med både små och stora uppdrag där vi utvecklas tillsammans och arbetar aktivt med nya arbetssätt och en lärande företagskultur.

Utöver en gedigen teknisk kompetens inom byggkonstruktion samt förmåga att leda uppdrag söker vi dig som drivs av att utveckla våra affärer tillsammans med kund och du har förmodligen redan ett eget etablerat kontaktnät av lokala kunder. I din roll blir det viktigt att förvalta och utveckla befintliga kundrelationer samt att aktivt jobba med Inhouse Tech's övriga uppdragsansvariga för att skapa nya affärsmöjligheter. Som person är du lyhörd och hjälpsam, prestigelös och med stort intresse för kundrelationer.

Inhouse Tech erbjuder intressanta projekt att utföra tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som hjälps åt att alltid leverera det vi lovar till våra kunder.

Vår företagskultur präglas av omtanke och respekt vilket bidrar till att vi tillsammans hjälper varandra till framgång. Vi har en fin gemenskap där vi gör mycket kul tillsammans, även utanför arbetstid.

Vi har kollektivavtal och erbjuder bra förmåner samt en trevlig arbetsplats i centrala Göteborg.

Vill du vara en del av oss?

Tveka då inte att skicka en ansökan till ansokan@inhousetech.se eller kontakta Johan Ström, Affärschef på
070-913 65 30,  för en förutsättningslös lunch där vi kan berätta mer om Inhouse Tech.