• 4 juli, 2017

  Sommarhälsning från Inhouse Tech

  ​Nu när vi Inhousare går på sommarledighet summerar vi första halvan av 2017! Halvåret har varit mycket intensivt och fullt av intressanta och utmanade projekt, vi vill därmed passa på att tacka alla kunder för det förtroende ni har visat oss genom att nyttja våra tjänster samtidigt tackar vi konsultkollegor för ett gott samarbete och önskar er alla en avkopplande semester.

 • 3 juli, 2017

  Inte bara jobb i fokus

  ​I mitten av juni var våra projektledare på planeringsresa till Hällsnäs konferensanläggning. Det blev mycket matnyttigt arbeta gjort och planeringen för hösten är klar. Det hanns även med bad i vedeldad tunna och roliga aktiviteter, här kämpar deltagarna i ”Slaget om skatten”, en fantastisk rolig Teambuilding-aktivitet.

 • 21 juni, 2017

  Vi får förstärkning i sommar

  I sommar förstärker flera framåt tjejer och killar Inhouse Tech!

 • 2 juni, 2017

  Ny bränslehantering till Borås Energi

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera platsgjuten betong till den yttre bränslehanteringen vid Borås Energi och Miljös kraftvärmeverk på Sobacken i Borås.

 • 10 maj, 2017

  Nya Fixfabriken i Majorna tar form

  ​Inhouse Tech hjälper HSB Göteborg att projektutveckla Fixfabriken i Majorna, ett välkänt landmärke i Göteborg mellan Röda sten och Mariaplan.

 • 18 april, 2017

  Ny indunstning hos Billerud-Korsnäs på Gruvöns bruk

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget av Valmet att projektera en ombyggnad av indunstningsanläggningen hos BillerudKorsnäs massa- och pappersbruk på Gruvön i Grums, Värmland.

 • 5 april, 2017

  Sörredsmotet, ny avfart till Volvo

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera 4 broar och 2 stödkonstruktioner vid Sörredskorsningen på väg 155. Korsningen byggs om till två plan för att öka trafiksäkerheten samt förbättra för kollektivtrafiken.

 • 2 mars, 2017

  Inhouse Techs exjobbare tilldelas Stipendium

  Den 28 januari delades stipendiet ut för årets examensarbete inom bygg och miljöteknik ur Sune Sandqvist minnesfond och i år gick det till Inhouse Techs exjobbare, Oscar Yman och Håkan Haglund.

 • 1 mars, 2017

  Inhouse Tech konstruerar fem broar på ombyggda väg 44

  I oktober förra året togs första spadtaget för en uppdatering av väg 44 som […]

 • 17 februari, 2017

  Chalmers Studentbostäder bereder plats för framtidens teknologer

  Chalmers Studentbostäder har under en längre tid arbetat med ny detaljplan för 118 studentbostäder och en förskola vid Emilsborg på Gibraltargatan, nu har den vunnit laga kraft och det är dags att börja projektera och bygga.

  Inhouse Tech bistår med kompetens för projekterings- och byggledning.

 • 6 februari, 2017

  Håller broarna? Inhouse Tech bärighetsberäknar

  ​För att säkerställa att järnvägsbroarna längs sträckan Ludvika – Norrköping håller och är i gott skick kommer Trafikverket att utföra bärighetsberäkningar på ett 50-tal broar. Inhouse Tech utför bärighetsberäkningar på de flesta av broarna längs sträckan, 32 st. Uppdraget påbörjas omgående och beräknas vara klart under hösten.

 • 30 januari, 2017

  Projektering av pappersbruk i Arkhangelsk, Ryssland

  ​På uppdrag av Valmet har Inhouse Tech fått i uppdrag att leda byggprojekteringen av en ombyggnad av industri- och förbränningsanläggningen till Arkhangelsk massa- och pappersbruk i Novodvinsk, Ryssland.