• 11 september, 2017

  Inhouse Tech konstruerar broar på väg E16 i Dalarna

  ​Inhouse Tech har av Segermo Entreprenad erhållit uppdraget att konstruera tre broar på sträckan Dala Järna – Vansbro.

 • 30 augusti, 2017

  Välkommen Sanna!

  Vi hälsar Sanna Alm välkommen till Inhouse Tech!

 • 17 augusti, 2017

  Volvo Penta flyttar in i sina nya lokaler på Campus Lundby

  Efter ett års byggnation står nu etapp 1 klar. I måndags flyttade 450 Penta anställda in i sina om- och tillbyggda lokaler på Campus Lundby. Inhouse Tech har bistått med projekterings- och byggledning samt FM-tjänster.

 • 9 augusti, 2017

  Vi hälsar Angelica och Robert välkomna!

  Vi fortsätter att växa och får välbehövd förstärkning på våra avdelningar Infra och Industri. Direkt efter semestern började Angelica Henriksson och Robert Lorentzson.

 • 7 augusti, 2017

  Ny biogasanläggning i Högbytorp

  Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera platsgjuten betong till bygget av biogasanläggning Högbytorp, Upplands-Bro. Projektet omfattas av platsgjuten tippficka, flertalet bottenplattor till bland annat mottagningsbyggnad, kontor, rötkammare, biogastank och kompostbyggnad.

 • 4 juli, 2017

  Sommarhälsning från Inhouse Tech

  ​Nu när vi Inhousare går på sommarledighet summerar vi första halvan av 2017! Halvåret har varit mycket intensivt och fullt av intressanta och utmanade projekt, vi vill därmed passa på att tacka alla kunder för det förtroende ni har visat oss genom att nyttja våra tjänster samtidigt tackar vi konsultkollegor för ett gott samarbete och önskar er alla en avkopplande semester.

 • 3 juli, 2017

  Inte bara jobb i fokus

  ​I mitten av juni var våra projektledare på planeringsresa till Hällsnäs konferensanläggning. Det blev mycket matnyttigt arbeta gjort och planeringen för hösten är klar. Det hanns även med bad i vedeldad tunna och roliga aktiviteter, här kämpar deltagarna i ”Slaget om skatten”, en fantastisk rolig Teambuilding-aktivitet.

 • 21 juni, 2017

  Vi får förstärkning i sommar

  I sommar förstärker flera framåt tjejer och killar Inhouse Tech!

 • 2 juni, 2017

  Ny bränslehantering till Borås Energi

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera platsgjuten betong till den yttre bränslehanteringen vid Borås Energi och Miljös kraftvärmeverk på Sobacken i Borås.

 • 10 maj, 2017

  Nya Fixfabriken i Majorna tar form

  ​Inhouse Tech hjälper HSB Göteborg att projektutveckla Fixfabriken i Majorna, ett välkänt landmärke i Göteborg mellan Röda sten och Mariaplan.

 • 18 april, 2017

  Ny indunstning hos Billerud-Korsnäs på Gruvöns bruk

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget av Valmet att projektera en ombyggnad av indunstningsanläggningen hos BillerudKorsnäs massa- och pappersbruk på Gruvön i Grums, Värmland.

 • 5 april, 2017

  Sörredsmotet, ny avfart till Volvo

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera 4 broar och 2 stödkonstruktioner vid Sörredskorsningen på väg 155. Korsningen byggs om till två plan för att öka trafiksäkerheten samt förbättra för kollektivtrafiken.