• 13 november, 2017

  Södra stambanan mellan Malmö och Lund byggs ut från två till fyra spår

  ​Trafikverket gör en satsning som kommer att öka kapaciteten och minska trafikstörningarna på sträckan mellan Arlöv och Flackarp genom att öka från två spår till fyra.
  Inhouse Tech tillsammans med Centerlöf & Holmberg har fått uppdraget att projektera och konstruera objekten längs sträckan åt ett Joint Venture mellan NCC och den spanska entreprenören OHL.

 • 31 oktober, 2017

  Tredje kullen av ”Framtidens samhällsbyggare” levererar!

  ​I fredags avslutades traineeprogrammet ”Framtidens Samhällsbyggare” omgång 3!

  Under programmets gång har vi på Inhouse Tech varit med och låtit personer från andra företag och organisationer vara hos oss för att skapa en förståelse kring vår roll i branschen. Det har varit mycket spännande att få vara del av att driva utvecklingen av vår bransch framåt.

 • 10 oktober, 2017

  Studieresa till Prag – ”Czech” på det!

  Ja, nu kan vi checka av årets studieresa som i år gick till Prag, Tjeckiens vackra huvudstad.
  Fokus i år låg på arbetet av vårt verksamhetssystem. Vi hade bla en workshop för att definiera vilka våra risker och möjligheter är, både i verksamheten och i uppdragen, detta under ledning av Pia och Rikard.

 • 5 oktober, 2017

  Välkommen Martin!

  Vi fortsätter att utöka vår Infraavdelning och vårt senaste tillskott heter Martin Gustafsson.

  Martin kommer närmast från ÅF där han arbetat med stålkonstruktioner mot olja- och gasindustrin.
  Han har en Civilingenjörsexamen från Väg och Vatten på Chalmers.

  Varmt välkommen!

 • 29 september, 2017

  Ställverksbytet på Göteborg Central är avslutat!

  ​2007 startade planering och projektering av byte av signalställverk på Göteborgs Central.
  ​10 år senare är nu projektet i hamn.

  Inhouse Tech har haft uppdraget som projektledningsorganisation och har varit med från projektets början till slut. Sofia Öhman som fick äran att överlämna projektet till Mats Persson på Trafikverket hann arbeta med projektet i 8 år och 3 dagar.

 • 11 september, 2017

  Inhouse Tech konstruerar broar på väg E16 i Dalarna

  ​Inhouse Tech har av Segermo Entreprenad erhållit uppdraget att konstruera tre broar på sträckan Dala Järna – Vansbro.

 • 30 augusti, 2017

  Välkommen Sanna!

  Vi hälsar Sanna Alm välkommen till Inhouse Tech!

 • 17 augusti, 2017

  Volvo Penta flyttar in i sina nya lokaler på Campus Lundby

  Efter ett års byggnation står nu etapp 1 klar. I måndags flyttade 450 Penta anställda in i sina om- och tillbyggda lokaler på Campus Lundby. Inhouse Tech har bistått med projekterings- och byggledning samt FM-tjänster.

 • 9 augusti, 2017

  Vi hälsar Angelica och Robert välkomna!

  Vi fortsätter att växa och får välbehövd förstärkning på våra avdelningar Infra och Industri. Direkt efter semestern började Angelica Henriksson och Robert Lorentzson.

 • 7 augusti, 2017

  Ny biogasanläggning i Högbytorp

  Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera platsgjuten betong till bygget av biogasanläggning Högbytorp, Upplands-Bro. Projektet omfattas av platsgjuten tippficka, flertalet bottenplattor till bland annat mottagningsbyggnad, kontor, rötkammare, biogastank och kompostbyggnad.

 • 4 juli, 2017

  Sommarhälsning från Inhouse Tech

  ​Nu när vi Inhousare går på sommarledighet summerar vi första halvan av 2017! Halvåret har varit mycket intensivt och fullt av intressanta och utmanade projekt, vi vill därmed passa på att tacka alla kunder för det förtroende ni har visat oss genom att nyttja våra tjänster samtidigt tackar vi konsultkollegor för ett gott samarbete och önskar er alla en avkopplande semester.

 • 3 juli, 2017

  Inte bara jobb i fokus

  ​I mitten av juni var våra projektledare på planeringsresa till Hällsnäs konferensanläggning. Det blev mycket matnyttigt arbeta gjort och planeringen för hösten är klar. Det hanns även med bad i vedeldad tunna och roliga aktiviteter, här kämpar deltagarna i ”Slaget om skatten”, en fantastisk rolig Teambuilding-aktivitet.