• 18 januari, 2018

  Inhouse Tech konstruerar broar då nästa etapp av E20 byggs ut

  ​I höstas blev det klart att det blir PEAB som får bygga E20 mellan Alingsås (Bälinge) och Vårgårda och Inhouse Tech har fått uppdraget att konstruera de 13 broar som ingår i den 1,5 mil långa etappen.

 • 2 januari, 2018

  Vi söker Geotekniker och Miljötekniker

  ​Vill du fortsätta utvecklas som ingenjör inom ett av Västsveriges mest nyfikna teknikkonsultföretag? Då ska du fortsätta läsa. Vi söker just nu en geotekniker och en miljötekniker på Inhouse Tech. Här blir du en del av vårt gäng som jobbar intensivt tillsammans med våra kunder för ett bättre samhälle. Välkommen med din ansökan.

 • 21 december, 2017

  Inhouse Tech Göteborg är certifierat!

  Inhouse Tech Göteborg AB är nu ISO-certifierat både för ISO 9001 och ISO 14001 vilket innebär att vi har fått bekräftat att vi har ett effektivt system för ledning och styrning av kvalitets- och miljöfrågor. Vi arbetar ständigt mot att säkerställa att våra kunder är nöjda med det vi levererar och att vi ständigt och outtröttligt arbetar för att minska vår miljöpåverkan.

 • 19 december, 2017

  God Jul och Gott nytt år!

  Nu går vi Inhousare strax på julledighet och då vill vi passa på att tacka våra kunder och konsultkollegor för ett gott samarbete!

 • 14 december, 2017

  Ny härdkylning säkrar norra Europas största kraftstation.

  Inhouse Tech är tekniska experter i Veidekke Anläggnings projektorganisation som fått i uppdrag av Ringhals att uppföra byggnader för härdkylning, placerade på kärnkraftsanläggningen Ringhals. Uppdraget är en utförandeentreprenad i samverkan.

 • 11 december, 2017

  Eleverna växer ur Strömskolan i Marks kommun

  ​Inhouse Tech har fått uppdraget som Huvudkonstruktör när Skanska tillsammans med Marks kommun ska göra en om- och tillbyggnad av skolan.
  Strömskolan är en F-6 skola, belägen centralt i Kinna med ca 365 elever. Skolan har varit trångbodd i många år och även saknat en matsal. När skolan senast byggdes om på 1990-talet valdes matsalen bort och eleverna har fått äta i sina respektive klassrum.

 • 21 november, 2017

  Chalmers VARM-dag är i full gång!

  ​Inhouse Tech är som vanligt på plats med en monter fylld av positiva medarbetare som är glada för att Chalmeristerna visar stort intresse för oss!
  Våra medarbetare Oscar, Max, Wilhelm, Pia, David, Carolina, Anders och Filip pratar om vad Inhouse Tech arbetar med och hur man kan söka jobb, få examensarbete eller praktikantjobb hos oss.

 • 13 november, 2017

  Södra stambanan mellan Malmö och Lund byggs ut från två till fyra spår

  ​Trafikverket gör en satsning som kommer att öka kapaciteten och minska trafikstörningarna på sträckan mellan Arlöv och Flackarp genom att öka från två spår till fyra.
  Inhouse Tech tillsammans med Centerlöf & Holmberg har fått uppdraget att projektera och konstruera objekten längs sträckan åt ett Joint Venture mellan NCC och den spanska entreprenören OHL.

 • 31 oktober, 2017

  Tredje kullen av ”Framtidens samhällsbyggare” levererar!

  ​I fredags avslutades traineeprogrammet ”Framtidens Samhällsbyggare” omgång 3!

  Under programmets gång har vi på Inhouse Tech varit med och låtit personer från andra företag och organisationer vara hos oss för att skapa en förståelse kring vår roll i branschen. Det har varit mycket spännande att få vara del av att driva utvecklingen av vår bransch framåt.

 • 10 oktober, 2017

  Studieresa till Prag – ”Czech” på det!

  Ja, nu kan vi checka av årets studieresa som i år gick till Prag, Tjeckiens vackra huvudstad.
  Fokus i år låg på arbetet av vårt verksamhetssystem. Vi hade bla en workshop för att definiera vilka våra risker och möjligheter är, både i verksamheten och i uppdragen, detta under ledning av Pia och Rikard.

 • 5 oktober, 2017

  Välkommen Martin!

  Vi fortsätter att utöka vår Infraavdelning och vårt senaste tillskott heter Martin Gustafsson.

  Martin kommer närmast från ÅF där han arbetat med stålkonstruktioner mot olja- och gasindustrin.
  Han har en Civilingenjörsexamen från Väg och Vatten på Chalmers.

  Varmt välkommen!

 • 29 september, 2017

  Ställverksbytet på Göteborg Central är avslutat!

  ​2007 startade planering och projektering av byte av signalställverk på Göteborgs Central.
  ​10 år senare är nu projektet i hamn.

  Inhouse Tech har haft uppdraget som projektledningsorganisation och har varit med från projektets början till slut. Sofia Öhman som fick äran att överlämna projektet till Mats Persson på Trafikverket hann arbeta med projektet i 8 år och 3 dagar.